Tae Bo


Tae Bo este o clasa de aerobic in care coregrafia este compusa in cea mai mare parte din tehnici de arte martiale (tehnici de lovituri de brate, picioare ) folosindu-se un fond muzical. Diversitatea miscarilor prin varierea intesitatii ritmului de executie al miscarilor, permite antrenarea tututror muschilor, dar si arderea unui numar mare de calorii.

Antrenamentele de Tae-Bo au un impact minim aupra incheieturilor si articulatiilor si unul maxim asupra muschilor, astfel incat ajuta sa capeti fermitate si elasticitate, agilitate si mobilitate.

Este prescurtarea la „TOTAL AWARENESS EXCELLENT BODY OBEDIENCE” antrenament care a fost dezvoltat in anii ’80 de catre Billy Blanks, de 7 ori campion mondial in arte martiale.

Tae Bo este o tehnica ce combina in mod interesant aerobicul, baletul, karate, boxul, dansul hip-hop si antrenamentul cu greutati. In SUA peste 2 milioane de oameni practica acest sport iar printre acestia se numara si celebritati de la Hollywood.

De ce a castigat Tae-bo atat de mult teren in fata sporturilor clasice? Fiindca este amuzant, energizant si eficient: intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de doua ori mai multe calorii decat in aerobicul clasic!

Avantaje cursurilor de Tae Bo:

Este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres.

Multi oameni afirma ca dupa antrenament se simt plini de energie si chef de viata!

Este benefic pentru sistemul cardio-vascular si intr-o ora de Tae bo vei arde cam 500-800 de calorii

Desi pare un tip de antrenament masculin si un sport destinat cu precadere barbatilor, cursul de tae-bo este adresat si femeilor indiferent de varsta. Va asteptam la cursurile nostre pentru a invata si exersa impreuna tehnicile taebo.

Meniu